bANKIETY

Jeśli chcieliby Państwo zorganizować imprezę okolicznościową, Hotel Jaśmin spełni wszystkie oczekiwania. Organizacja i obsługa imprez dla klientów i firm to nasza specjalność. Służymy dobrą radą i pomocą, aby wszystko było zaplanowane od A do Z. Zapewniamy idealne miejsce dla organizacji różnych spotkań biznesowych, szkoleń czy konferencji. Zorganizowane u nas bankiety zapadną w pamięci gości na bardzo długi czas!

Dzięki doskonale przygotowanej uroczystości oraz bogatemu menu gwarantujemy, że przyjęcie będzie udane.

Organizujemy:

 Wesela

 Komunie

 Jubileusze

 Chrzciny

 Wieczory panieńskie i kawalerskie

 Stypy

 Sylwestra

 Zabawy karnawałowe

 Andrzejki

Na każdego rodzaju bankiety przygotowujemy zróżnicowane menu.  Wymienione imprezy mają  różny charakter, dlatego zawsze mamy przygotowany inny plan działania. Czego mogą Państwo od nas oczekiwać? Profesjonalnej obsługi oraz specjalnie skomponowanego menu. Na sam początek zadowolimy Państwa odpowiednimi przystawkami, które wzmogą apetyt zaproszonych przez Państwa gości. W następnej kolejności przygotujemy dania obiadowe, wśród których znajdą się nie tylko mięsa, ale również ryby, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Zdajemy sobie sprawę z tego, że większość nie wyobraża sobie spotkania bez ciepłych napojów i słodkości, dlatego po krótkim relaksie, który zapewnimy Waszym żołądkom, zaserwujemy kawę lub herbatę, a do tego pyszne desery! Po tej słodkiej przerwie będą mogli Państwo rozkoszować się subtelnym smakiem kolacji. Oczywiście, nie zapominamy o sałatkach i drobnych przekąskach, które wylądują na stołach, aby każdy gość mógł wybrać to, na co w danej chwili ma ochotę!

Ponadto, zwracamy Państwa uwagę na:

Imprezy firmowe:

 Bankiety

 Rocznice

 Konferencje naukowe

 Pikniki

 Konferencje prasowe

Uroczystości szkolno–akademickie:

 Studniówki

 Bale maturalne

 Połowinki

 Uroczystości podyplomowe

PROMOCJE

Organizując wesele w terminie od 01 października 2019 do  31 maja 2020 roku w ramach promocji otrzymują Państwo w cenie menu weselnego:   Dekorację sali w różnych tonacjach kolorystycznych z żywych kwiatów Dekorację wszystkich krzeseł Szynkę pieczoną serwowaną przez kucharza