MENU WESELNE

MENU WERSJA PODSTAWOWA 209 zł/os
NA POWITANIE PARY MŁODEJ
Chleb z solą
Lampka wina musującego dla każdego
ZUPA
Rosół z makaronem z własnej manufaktury
DANIE GŁÓWNE ( 2,5 porcji/osobę )
Mięso
Zraz staropolski na modrej kapuście
Kotlet po szwajcarsku
Rolada ,,Jaśmin,, z szynka parmeńską i suszonym pomidorem
Pierś grillowana w rozmarynie
Kotlet de-volaille
Polędwiczki wieprzowe w sosie porowym
Dodatki
Ziemniaki
Frytki
Kopytka
Sos pieczeniowy
Warzywa sezonowe
Zestaw surówek
DESER (1 porcja/osobę)
Mix deserów: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas
ZIMNY BUFET ( 2 porcje/osobę )
Schab faszerowany wędzonym boczkiem
Tortilla warzywna z pastą z tuńczyka
Indyk w maladze
Galantyna z kurczaka z brokułem
Szparagi w szynce
Pasztet pieczony z żurawiną i sosem cumberland
Sałatka wiejska z kurczakiem 0,5p. Sałatka jarzynowa 0,5p.
ŚNIADANIE
Wiejska z kurczakiem
Jarzynowa
ŚNIADANIE(1 porcja/osobę)
Żurek Staropolski
W CENIE MENU
KAWA ROZPUSZCZALNA I HERBATA DOSTĘPNE PODCZAS CAŁEJ UROCZYSTOŚCI (BEZ OGRANICZEŃ)
KOMPOT Z WŁASNEJ SPIŻARNI PODANY DO OBIADU
WODA Z CYTRYNĄ (BEZ OGRANICZEŃ)
DODATKOWO
OWOCE SEZONOWE – 8ZŁ/OS
MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB
MENU WERSJA EKONOMICZNA 229 zł/os
NA POWITANIE PARY MŁODEJ
Chleb z solą
Lampka wina musującego dla każdego
ZUPA
Rosół z makaronem z własnej manufaktury
DANIE GŁÓWNE ( 2,5 porcji/osobę )
Mięso
Zraz staropolski na modrej kapuście
Karkówka pieczona w sosie grand marnier
Grillowany schab z boczkiem
Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem, szparagiem
Kotlet de-volaille
Medalion z indyka z ananasem
Polędwiczki w sosie z pomidorków cherry
Dodatki
Ziemniaki
Frytki
Kopytka
Sos pieczeniowy
Warzywa sezonowe
Zestaw surówek
DESER (1 porcja/osobę)
Mix deserów: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas lub torciki lodowe
ZIMNY BUFET (2 porcje/osobę )
Schab ze śliwką
Roladka z sałatką jarzynową
Kurczak z owocami w maladze
Roladki z soli z łososiem
Galantyna z kurczaka z morelą
Szparagi w szynce
Pasztet pieczony z żurawiną
Mini polędwiczki w cieście francuskim
SAŁATKI
z fety w ziołach prowansalskich
Nnicejska
ŚNIADANIE(1 porcja/osobę)
Barszcz czysty
Strogonow z kurczaka z kluskami półfrancuskimi
Szaszłyk wieprzowy na ryżu zapiekany z pomidorami
W CENIE MENU
OWOCE SEZONOWE
KAWA ROZPUSZCZALNA I HERBATA DOSTĘPNE PODCZAS CAŁEJ UROCZYSTOŚCI (BEZ OGRANICZEŃ)
KOMPOT Z WŁASNEJ SPIŻARNI PODANY DO OBIADU (BEZ OGRANICZEŃ)
WODA Z CYTRYNĄ (BEZ OGRANICZEŃ)
MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB
MENU WERSJA PREMIUM 239 zł/os
NA POWITANIE PARY MŁODEJ
Chleb z solą
Lampka wina musującego dla każdego
ZUPA
Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub zupa sezonowa
DANIE GŁÓWNE ( 3 porcje/osobę )
Mięso
Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską
Zraz staropolski na modrej kapuście
Kotlet de-volaille
Karkówka pieczona w sosie grand marnier
Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami
Pierś z kaczki z karmelizowanym jabłkiem
Polędwiczki wieprzowe w konfiturze z czerwonej cebuli
Dodatki
Ziemniaki
Ziemniaki pieczone z rozmarynem
Frytki
Kluski śląskie
Sos pieczeniowy
Warzywa sezonowe
Zestaw surówek
DESER (1 porcja/osobę)
Mix deserów: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas lub torciki lodowe
ZIMNY BUFET (3 porcje/osobę )
Szparagi w szynce
Galantyna z kurczaka z suszonym pomidorem
Pasztet pieczony z żurawiną
Polędwiczka faszerowana grzybami
Galaciki drobiowe
Cukinia nadziewana twarożkiem
Karkówka pieczona w sosie kaparowym
Tortilla z łososiem
Sałatka jarzynowa otulona szynką
SAŁATKI
Jarzynowa
Nicejska z boczkiem
Neapolitańska ashar
ŚNIADANIE(1 porcja/osobę)
Barszcz czysty
Golonka pieczona w piwie
Szaszłyki wieprzowe na ryżu po turecku
W CENIE MENU
OWOCE SEZONOWE
KAWA ROZPUSZCZALNA I HERBATA DOSTĘPNE PODCZAS CAŁEJ UROCZYSTOŚCI (BEZ OGRANICZEŃ)
KOMPOT Z WŁASNEJ SPIŻARNI PODANY DO OBIADU (BEZ OGRANICZEŃ)
WODA Z CYTRYNĄ (BEZ OGRANICZEŃ)
MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB
MENU WERSJA EXCLUSIVE 249 zł/os
NA POWITANIE PARY MŁODEJ
Chleb z solą
Lampka wina musującego dla każdego
ZUPA
Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub zupa sezonowa
DANIE GŁÓWNE ( 3 porcje/osobę )
Mięso
Zraz staropolski na modrej kapuście
Udko kaczki z karmelizowanym jabłkiem w ciemnym sosie
Kotlet de-volaille
Karkówka pieczona w sosie grand marnier
Łosoś grillowany podany na ryżu cytrynowym
Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską
Medalion z indyka z pieczarkami
Dodatki
Ziemniaki
Frytki
Pyzy
Kluski śląskie
Sos pieczeniowy
Warzywa sezonowe
Zestaw surówek
DESER (1 porcja/osobę)
Mix deserów: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas lub torciki lodowe
Sernik domowy
ZIMNY BUFET (3 porcje/osobę )
Galantyna z brokułem
Roladki z soli z łososiem w czarnym sezamie
Schab faszerowany suszonym pomidorem
Tortilla z tuńczykiem i twarożkiem
Pasztet pieczony z żurawiną
Polędwica wieprzowa nadziewana kaparami
Befsztyk tatarski
Galaciki drobiowe
SAŁATKI
Caprese
Grecka
Z łososiem wędzonym
ŚNIADANIE(1 porcja/osobę)
Barszcz czysty
Golonka pieczona w sosie
Strogonow z kurczaka z kluseczkami
W CENIE MENU
OWOCE SEZONOWE
KAWA ROZPUSZCZALNA I HERBATA DOSTĘPNE PODCZAS CAŁEJ UROCZYSTOŚCI (BEZ OGRANICZEŃ)
KOMPOT Z WŁASNEJ SPIŻARNI PODANY DO OBIADU (BEZ OGRANICZEŃ)
WODA Z CYTRYNĄ (BEZ OGRANICZEŃ)
MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB
OPCJONALNE KOSZTA
ALKOHOL OD NAS W ATRAKCYJNYCH CENACH DETALICZNYCH LUB KORKOWE ZA JEDNĄ OSOBĘ
Opłata dotyczy wszystkich napoi alkoholowych i bezalkoholowych
8,00 ZŁ
REZERWACJA CAŁEGO OBIEKTU
1500 ZŁ
DZIECI DO LAT 3 – GRATIS
DZIECI 4-8 LAT – 50 % OPŁATY
PRZEDŁUŻENIE WESELA
1 GODZINA 1000 ZŁ
PRZEDŁUŻENIE POPRAWIN
1 GODZINA 500 ZŁ
USŁUGA BARMAŃSKA OD POCZĄTKU UROCZYSTOŚCI DO 1:OO
500 ZŁ
KAŻDA ROZPOCZĘTA KOLEJNA GODZINA
300 ZŁ
POPRAWINY
( OD GODZINY 14:00 DO 20:00 )
59 ZŁ
ZAIKS
100 ZŁ
185,00 zł/osoba
Hotel Restauracja ,, Jaśmin’’
MENU WESELNE 2019
185.00zł/osoba
ZUPA
Rosół z makaronem z własnej manufaktury
DANIE GŁÓWNE ( 3 porcje na osobę )
Zraz staropolski na modrej kapuście
Kotlet po szwajcarsku
Rolada z kurczaka ze szpinakiem i serem ricotta
Pierś grillowana w rozmarynie
Kotlet de-volaille
Polędwiczki wieprzowe w konfiturze z czerwonej cebuli
Ziemniaki, frytki, kopytka, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek
DESER do wyboru
Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami lub torciki lodowe.
Kawa i herbata w dowolnej ilości
ZIMNY BUFET ( 2,5 porcji na osobę )
Schab faszerowany wędzonym boczkiem
Tortilla warzywna z pastą z tuńczyka
Dorsz w galarecie
Galantyna z kurczaka z brokułem
Szparagi w szynce
Pasztet pieczony z żurawiną i sosem cumberland
Sałatka wiejska z kurczakiem 0,5p. Sałatka jarzynowa 0,5p.
ŚNIADANIE
Barszcz czysty z paluchem
PROPONUJEMY
Prosiak pieczony 1000,00zł serwowany przez kucharza
Szynka pieczona 550,00zł serwowana przez kucharza
Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca 1500,00zł
Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja
Dekoracja krzeseł 8,00 zł / krzesło
Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)
Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł
Gratis – Pokój dla Młodej Pary
Gratis – Zbijanie kieliszków
Gratis – Przywitanie chlebem i solą
Gratis – Szampan na toast
Gratis – Parking dla gości
Gratis – Obsługa kelnerska
205,00 zł/osoba
Hotel Restauracja ,, Jaśmin’’
MENU WESELNE 2019
205,00zł/osoba
ZUPA
Rosół z makaronem z własnej manufaktury
DANIE GŁÓWNE ( 3 porcje na osobę )
Zraz staropolski na modrej kapuście
Karkówka pieczona w sosie grand marnier
Grillowany schab z boczkiem
Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem, szparagiem
Kotlet de-volaille
Rolada z indyka ze szpinakiem w sosie gorgonzola
Polędwiczki w sosie z pomidorków cherry
Ziemniaki, frytki, kopytka, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek
Do obiadu kompot z własnej spiżarni
DESER do wyboru
Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas lub torciki lodowe.
Owoce na stołach
Kawa i herbata w dowolnej ilości
ZIMNY BUFET ( 3 porcje na osobę )
Schab z pieczarkami
Roladka z sałatką jarzynową
Kurczak z owocami w maladze
Roladki z soli z łososiem
Galantyna z kurczaka z morelą
Szparagi w szynce
Kule mięsne w karmelizowanym boczku
Pasztet pieczony z żurawiną
Mini polędwiczki w cieście francuskim
Sałatka z fety w ziołach prowansalskich 0,5p. Sałatka nicejska 0,5p
ŚNIADANIE (1 porcja na osobę )
Barszcz czysty
Pierogi ruskie ( 3 sztuki na osobę )
Szaszłyk wieprzowy na ryżu zapiekany z pomidorami
Chrzan, musztarda, pieczywo, masło
PROPONUJEMY
Prosiak pieczony 1000,00zł serwowany przez kucharza
Szynka pieczona 550,00zł serwowana przez kucharza
Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca 1500,00zł
Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja
Dekoracja krzeseł 8,00 zł / krzesło
Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)
Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł
Gratis – Pokój dla Młodej Pary
Gratis – Zbijanie kieliszków
Gratis – Przywitanie chlebem i solą
Gratis – Szampan na toast
Gratis – Parking dla gości
Gratis – Obsługa kelnerska
220,00 zł/osoba
Hotel Restauracja ,,Jaśmin’’
MENU WESELNE 2019
220.00zł/osoba
ZUPA do wyboru.
Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub inna zupa sezonowa.
DANIE GŁÓWNE (3,5 porcji na osobę)
Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską
Polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim
Zraz staropolski na kapuście modrej
Kotlet de-volaille
Dorsz pieczony ze szpinakiem i pomidorami w pergaminie
Karkówka pieczona w sosie grand marnier
Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami
Ziemniaki, frytki, kluski śląskie, ziemniaki pieczone z rozmarynem, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek
Do obiadu kompot z własnej spiżarni
DESER do wyboru
Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami lub torciki lodowe.
Owoce na stołach
Kawa i herbata w dowolnej ilości
ZIMNY BUFET ( 3 porcje na osobę)
Szparagi w szynce
Galantyna z kurczaka z morelą
Pasztet pieczony z żurawiną
Polędwiczka faszerowana grzybami
Kurczak z owocami w maladze
Galaciki drobiowe
Karkówka pieczona w sosie kaparowym
Tortilla z łososiem
Kule mięsne w karmelizowanym boczku
Sałatka jarzynowa 0,5p. Sałatka nicejska z boczkiem 0,5p. Sałatka neapolitańska aschar 0,5p.
ŚNIADANIE ( 1 porcja na osobę )
Barszcz czysty
Golonka pieczona w piwie
Pierogi ruskie ( 3 sztuki na osobę )
Kapusta zasmażana, chrzan, musztarda, pieczywo, masło
PROPONUJEMY
Prosiak pieczony 1000,00zł
Szynka pieczona 550,00zł serwowana przez kucharza
Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca 1500,00zł
Dekoracja krzeseł 8,00 zł / krzesło
Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja
Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)
Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł
Gratis – Pokój dla Młodej Pary
Gratis – Zbijanie kieliszków
Gratis – Przywitanie chlebem i solą
Gratis – Szampan na toast
Gratis – Parking dla gości
Gratis – Obsługa kelnerska
230,00 zł/osoba
Hotel Restauracja ,,Jaśmin’’
MENU WESELNE 2019
230.00zł/osoba
ZUPA do wyboru
Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub inna zupa sezonowa
DANIE GŁÓWNE (3,5 porcji na osobę )
Polędwica „Wellington” w cieście francuskim
Zraz staropolski na kapuście modrej
Kotlet de-volaille
Karkówka pieczona w sosie grand marnier
Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami
Łosoś grillowany podany na ryżu cytrynowym
Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską
Ziemniaki, frytki, pyzy, kluski ślaskie, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek
Do obiadu kompot z własnej spiżarni
DESER do wyboru
Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami, lub torciki lodowe
Owoce na stołach
Kawa i herbata w dowolnej ilości
ZIMNY BUFET ( 3,5 porcji na osobę )
Kule mięsne z karmelizowanym boczkiem
Galantyna z brokułem
Roladki z soli z łososiem w czarnym sezamie
Schab faszerowany suszonym pomidorem
Tortilla z tuńczykiem i twarożkiem
Pasztet pieczony z żurawiną
Polędwica wieprzowa nadziewana kaparami
Befsztyk tatarski
Galaciki drobiowe
Sałatka Caprese 0,5p. Sałatka z łososiem wędzonym 0,5p. Sałatka jarzynowa 0,5p.
ŚNIADANIE (1 porcja na osobę )
Barszcz czysty
Golonka pieczona w piwie
Boeuf Strogonowz kluseczkami
Pierogi ruskie ( 3sztuki na osobę)
Kapusta zasmażana, chrzan, musztarda, pieczywo, masło
PROPONUJEMY
Prosiak pieczony 1000,00zł
Szynka pieczona 550,00zł serwowana przez kucharza
Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca 1500,00zł
Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja
Dekoracja krzeseł 8,00 zł / krzesło
Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł
(opłata obowiązkowa)
Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł
Gratis – Pokój dla Młodej Pary
Gratis – Zbijanie kieliszków
Gratis – Przywitanie chlebem i solą
Gratis – Szampan na toast
Gratis – Parking dla gości
Gratis – Obsługa kelnerska
DODATKOWE USŁUGI

ORGANIZACJA ŚLUBU CYWILNEGO
800ZŁ
W OGRODZIE
W ŚRODKU OBIEKTU
W CENIE:
DEKORACJA KWIATOWA
DEKORACJA KRZESEŁ PARY MŁODEJ
DYWAN
UDOSTĘPNIENIE SPRZĘTU DO NAGŁOŚNIENIA
ORGANIZACJA WESELA PRZY OKRĄGŁYCH STOŁACH
300 ZŁ
(W OFERCIE MAMY RÓWNIEŻ GRANATOWE OBRUSY)
MOŻLIWOŚĆ WYNAJĘCIA WE WŁASNYM ZAKRESIE FIRMY DEKORACYJNEJ/FLORYSTKI
DEKORACJA SALI W RÓŻNYCH TONACJACH KOLORYSTYCZNYCH Z ŻYWYCH KWIATÓW
DO 60 OSÓB – 750 ZŁ
OD 61 DO 85 OSÓB – 950 ZŁ
OD 86 DO 100 OSÓB – 1950 ZŁ
OD 101 -120 OSÓB – 1590 ZŁ
DOPŁATA ZA WYSOKIE WAZONY
100ZŁ/SZT
STÓŁ WIEJSKI
50 OSÓB – 1100 ZŁ
100 OSÓB – 1900 ZŁ
BECZKI Z NAPOJAMI
BECZKA PIWA 20L
400 ZŁ
LEMONIADY 5L
150 ZŁ
PROJEKTOR WRAZ Z EKRANEM
150 ZŁ
SŁODKI KĄCIK NA START
900 ZŁ
NAPIS MIŁOŚĆ
500 ZŁ
DEKORACJA KRZESEŁ
DEKORACJA KRZESŁA
9ZŁ
DEKORACJA KRZESŁA BEZ WSTĄŻKI
10 ZŁ
MOŻLIWOŚĆ WYPOŻYCZENIA APARATU POLAROID
350 ZŁ
ŚCIANKA DO ZDJĘĆ LUB ŚLUBU CYWILNEGO W OGRODZIE
400 ZŁ
GRILLOWNIA WYNAJEM
DO 25 OSÓB – 490 ZŁ
POWYŻEJ 25 OSÓB – 590 ZŁ
PRZY MENU WESELNYM BEZ OPŁAT ZA WYNAJEM
DODATKOWE DANIA
ZUPY PODAWANE OKOŁO GODZINY 22:00
np. żurek, hiszpańska, flaki – 14 ZŁ/OS
INDYK PIECZONY W CAŁOŚCI NADZIEWANY FARSZEM NA SŁODKO
OKOŁO 5KG – 390 ZŁ
INDYK PIECZONY W PAPILOTACH PODAWANY
NA ZIMNO
OKOŁO 5KG – 490 ZŁ
PROSIAK PIECZONY
150 ZŁ/KG
SZYNKA PIECZONA W CAŁOŚCI Z SOSAMI
OKOŁO 8KG – 700 ZŁ
ŁOSOŚ PIECZONY W CAŁOŚCI PODAWANY NA SAŁATCE WARZYWNEJ
OK 6 KG – 750 ZŁ
PIEROGI RUSKIE LUB ZE SZPINAKIEM
3SZT/OS 9ZŁ
PROMOCJE