MENU WESELNE

MENU 229 zł/os
MENU WESELNE 2023
HOTEL RESTAURACJA JAŚMIN 229zł/os
W CENIE MENU
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą Szampan dla Pary Młodej i Gości weselnych
POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW
Napoje: kawa i herbata dostępna podczas całej uroczystości BEZ OGRANICZEŃ
kompot z własnej spiżarni podany do obiadu
ZUPA do wyboru 1 rodzaj
krem z pieczonych pomidorów
rosół z makaronem z własnej manufaktury
DANIE GŁÓWNE mięso (2,5porcje/osobę) do wyboru 6 rodzajów
kotlet de volaille z masłem
kotlet schabowy z pieczarkami
grillowana pierś w rozmarynie
medalion z indyka
polędwiczki wieprzowe w sosie cebulowym
karkówka pieczona w sosie własnym
zraz staropolski
potrawka z kurczaka
schab z pieczarkami i serem
kurczak faszerowany ricottą i szpinakiem
żeberka pieczone w miodzie
kurczak w skorupce serowej
DODATKI do wyboru 4 rodzaje
ziemniaki gotowane z koprem
ziemniaki pieczone z ziołami
frytki
ryż cytrynowy
pyzy
kopytka
kluski śląskie
kaszotto z pomidorkami
biały ryż
DODATKI WARZYWNE do wyboru 4 rodzaje
surówka z białej kapusty
buraczki
surówka z marchwi
surówka z selera/pora
mizeria
surówka z kapusty modrej
kapusta modra na ciepło z rodzynkami ( polecana do zrazów)
marchewka z groszkiem
warzywa gotowane (sezonowe) podane na ciepło
DESER do wyboru 1 rodzaj
torcik lodowy
mix deserków: (panna cotta, sernik oreo, mascarpone z wiśniami, dakłas z owocami)
ZIMNE ZAKĄSKI (2porcje/osobę ) do wyboru 6 rodzajów
schab ze śliwką
szparagi w szynce
pasztet pieczony z żurawiną
twarożek w szynce
galantyna z kurczaka z suszonym pomidorem
galantyna z kurczaka z morelą
galarciki drobiowe
sałatka jarzynowa w szynce
cukinia nadziewana twarożkiem
tortilla z łososiem
tortilla warzywna z pastą z tuńczyka
indyk w maladze
ZIMNY BUFET SAŁATKI do wyboru 2 rodzaje
w cenie masło i pieczywo
sałatka jarzynowa
sałatka nicejska z boczkiem
sałatka wiejska z kurczakiem
sałatka grecka
sałatka caprese
sałatka z wędzonym łososiem
sałatka farmerska z grillowanymi polędwiczkami
sałatka brokułowa z serem fetą
sałatka z kurczakiem i mandarynką w sosie curry
ZUPA PO PÓŁNOCY ( 1porcja/osobę )
barszcz z pasztecikiem
MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB
Cena może wzrosnąć do 10%
MENU 249 zł/os
MENU WESELNE 2023
HOTEL RESTAURACJA JAŚMIN 249zł/os
W CENIE MENU
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Szampan dla Pary Młodej i Gości weselnych
POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW
Napoje: kawa i herbata dostępna podczas całej uroczystości
BEZ OGRANICZEŃ kompot z własnej spiżarni podany do obiadu
ZUPA do wyboru 1 rodzaj
krem z białych warzyw
rosół z makaronem z własnej manufaktury
krem porowy z grzanką
krem szparagowy (maj, czerwiec)
DANIE GŁÓWNE dania mięsne (2,5porcje/osobę) do wyboru 7 rodzajów
kotlet de volaille z masłem
kotlet schabowy z pieczarkami
grillowana pierś w rozmarynie
medalion z indyka
polędwiczki wieprzowe w sosie pieprzowym
karkówka pieczona w sosie grand manier
zraz wieprzowy staropolski
żeberka w sosie bbq
potrawka z kurczaka
dorsz w papilotach ze szpinakiem
grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami
potrawka z kurczaka rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską
udko z kaczki z jabłkiem
DODATKI do wyboru 4 rodzaje
ziemniaki gotowane z koprem
ziemniaki pieczone z ziołami
frytki ryż cytrynowy (polecany do dorsza )
pyzy
kopytka
kluski śląskie
kaszotto warzywne
biały ryż
DODATKI WARZYWNE do wyboru 5 rodzajów
surówka z białej kapusty
buraczki
surówka z marchwi
marchewka z groszkiem
mizeria
surówka z kapusty modrej
kapusta modra na ciepło z rodzynkami ( polecana do kaczki i zrazów)
surówka z pora/selera
warzywa gotowane (sezonowe) podane na ciepło
DESER do wyboru 1 rodzaj
torcik lodowy
mix deserków: (panna cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami)
szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi
ZIMNE ZAKĄSKI (2,5porcje/osobę ) do wyboru 8 rodzajów
schab ze śliwką
szparagi w szynce
pasztet pieczony z żurawiną
polędwiczka faszerowana grzybami
galantyna z kurczaka z suszonym pomidorem
karkówka pieczona w sosie kaparowym
galarciki drobiowe
sałatka jarzynowa w szynce
cukinia nadziewana twarożkiem
tortilla z łososiem
tortilla warzywna z pastą z tuńczyka
mini polędwiczki w cieście francuskim
łosoś w sosie dijon
indyk w maladze
sola z łososiem
ZIMNY BUFET SAŁATKI do wyboru 3 rodzaje
w cenie masło i pieczywo
sałatka jarzynowa
sałatka nicejska z boczkiem
sałatka wiejska z kurczakiem
sałatka grecka
sałatka caprese
sałatka z wędzonym łososiem
sałatka farmerska z grillowanymi polędwiczkami
sałatka brokułowa z serem fetą
sałatka z kurczakiem i mandarynką w sosie curry
ZUPA PO PÓŁNOCY ( 1porcja/osobę ) do wyboru 1 zupa
barszcz z pasztecikiem
gulaszowa
DANIE PO PÓŁNOCY ( 1porcja/osobę )
strogonow z kurczaka i szare kluski z okrasą
MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB
Cena może wzrosnąć do 10%
MENU 269 zł/os
MENU WESELNE 2023
HOTEL RESTAURACJA JAŚMIN 269zł/os
W CENIE MENU
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Szampan dla Pary Młodej i Gości weselnych
POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW GRATIS
ZUPA do wyboru 1 rodzaj
krem z białych warzyw
rosół z makaronem z własnej manufaktury
krem porowy z grzanką
krem szparagowy (maj, czerwiec)
krem selerowy z kurczakiem i migdałami
krem dyniowy (wrzesień, październik, listopad)
DANIE GŁÓWNE mięso (3porcje/osobę) do wyboru 8 rodzajów
kotlet de volaille z masłem
kotlet schabowy z pieczarkami
grillowana pierś w rozmarynie
medalion z indyka polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
karkówka pieczona w sosie własnym
zraz wołowy staropolski
żeberka w sosie bbq
łosoś pieczony
sandacz w sosie śmietanowym
rolada z kurczaka z suszonym pomidorem i szynką parmeńską
polędwiczki wieprzowe w konfiturze z czerwonej cebuli
potrawka z kurczaka
eskalopki cielęce w sosie grzybowym
udko z kaczki z jabłkiem
kurczak faszerowany ricottą i szpinakiem
grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami
sakiewki z polędwicy z mozzarellą i suszonym pomidorem
DODATKI WARZYWNE do wyboru 5 rodzajów
surówka z białej kapusty
buraczki
surówka z marchwi
surówka z selera
mizeria
surówka z kapusty modrej
kapusta modra na ciepło z rodzynkami ( polecana do kaczki i zrazów)
marchewka z groszkiem warzywa gotowane (sezonowe) podane na ciepło
DODATKI do wyboru 4 rodzaje
ziemniaki gotowane z koprem
ziemniaki pieczone z ziołami
frytki ryż cytrynowy (polecany do łososia )
pyzy
kopytka
kluski śląskie
kaszotto z borowikami
biały ryż
Napoje: kawa i herbata dostępna podczas całej uroczystości BEZ OGRANICZEŃ
woda z cytryną BEZ OGRANICZEŃ kompot z własnej spiżarni podany do obiadu
DESER do wyboru 1 rodzaj
torcik lodowy
mix deserków: (panna cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami)
szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi
ZIMNE ZAKĄSKI (3porcje/osobę ) do wyboru 10 rodzajów
schab ze śliwką
szparagi w szynce
pasztet pieczony z żurawiną
polędwiczka faszerowana grzybami
galantyna z kurczaka z suszonym pomidorem
karkówka pieczona w sosie kaparowym
galarciki drobiowe
sałatka jarzynowa w szynce
cukinia nadziewana twarożkiem
tortilla z łososiem
tortilla warzywna z pastą z tuńczyka
befsztyk tatarski
łosoś w sosie dijon
tatar z łososia
sola z łososiem
mini polędwiczki w cieście francuskim
galantyna z kurczaka z morelą
indyk w maladze
ZIMNY BUFET SAŁATKI do wyboru 3 rodzaje
w cenie masło i pieczywo
sałatka jarzynowa
sałatka nicejska z boczkiem
sałatka wiejska z kurczakiem
sałatka grecka
sałatka caprese
sałatka z wędzonym łososiem
sałatka farmerska z grillowanymi polędwiczkami
sałatka brokułowa z serem fetą
sałatka z kurczakiem i mandarynką w sosie curry
ZUPA PO PÓŁNOCY ( 1porcja/osobę ) do wyboru 1 zupa
barszcz z pasztecikiem
gulaszowa
żurek staropolski
hiszpańska
DANIE PO PÓŁNOCY ( 1porcja/osobę ) do wyboru 2 rodzaje
golonka pieczona w piwie z kapustą zasmażaną
strogonow z kurczaka z kluskami półfrancuskimi
pierogi ruskie z okrasą
szaszłyki wieprzowe na ryżu po turecku
cukinia zapiekana serem pierogi ze szpinakiem
MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB
Cena może wzrosnąć do 10%
OPCJONALNE KOSZTA
ALKOHOL OD NAS W ATRAKCYJNYCH CENACH DETALICZNYCH LUB KORKOWE ZA JEDNĄ OSOBĘ
Napoje alkoholowe
10zł
Napoje bezalkoholowe
5zł
REZERWACJA CAŁEGO OBIEKTU- OBIEKT NA WYŁĄCZNOŚĆ (opcjonalnie)
3500 ZŁ
DZIECI DO LAT 3 – GRATIS
DZIECI 4-8 LAT – 75 % OPŁATY
PRZEDŁUŻENIE WESELA
1 GODZINA 1000 ZŁ
PRZEDŁUŻENIE POPRAWIN
1 GODZINA 500 ZŁ
USŁUGA BARMAŃSKA OD POCZĄTKU UROCZYSTOŚCI DO 1:OO
800 ZŁ
KAŻDA ROZPOCZĘTA KOLEJNA GODZINA
300 ZŁ
POPRAWINY
( OD GODZINY 14:00 DO 20:00 )
79 ZŁ
ZAIKS
100 ZŁ
PROPONUJEMY
Prosiak pieczony 1000,00zł serwowany przez kucharza
Szynka pieczona 550,00zł serwowana przez kucharza
Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca 1500,00zł
Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja
Dekoracja krzeseł 8,00 zł / krzesło
Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)
Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł
Gratis – Pokój dla Młodej Pary
Gratis – Zbijanie kieliszków
Gratis – Przywitanie chlebem i solą
Gratis – Szampan na toast
Gratis – Parking dla gości
Gratis – Obsługa kelnerska
205,00 zł/osoba
Hotel Restauracja ,, Jaśmin’’
MENU WESELNE 2019
205,00zł/osoba
ZUPA
Rosół z makaronem z własnej manufaktury
DANIE GŁÓWNE ( 3 porcje na osobę )
Zraz staropolski na modrej kapuście
Karkówka pieczona w sosie grand marnier
Grillowany schab z boczkiem
Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem, szparagiem
Kotlet de-volaille
Rolada z indyka ze szpinakiem w sosie gorgonzola
Polędwiczki w sosie z pomidorków cherry
Ziemniaki, frytki, kopytka, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek
Do obiadu kompot z własnej spiżarni
DESER do wyboru
Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas lub torciki lodowe.
Owoce na stołach
Kawa i herbata w dowolnej ilości
ZIMNY BUFET ( 3 porcje na osobę )
Schab z pieczarkami
Roladka z sałatką jarzynową
Kurczak z owocami w maladze
Roladki z soli z łososiem
Galantyna z kurczaka z morelą
Szparagi w szynce
Kule mięsne w karmelizowanym boczku
Pasztet pieczony z żurawiną
Mini polędwiczki w cieście francuskim
Sałatka z fety w ziołach prowansalskich 0,5p. Sałatka nicejska 0,5p
ŚNIADANIE (1 porcja na osobę )
Barszcz czysty
Pierogi ruskie ( 3 sztuki na osobę )
Szaszłyk wieprzowy na ryżu zapiekany z pomidorami
Chrzan, musztarda, pieczywo, masło
PROPONUJEMY
Prosiak pieczony 1000,00zł serwowany przez kucharza
Szynka pieczona 550,00zł serwowana przez kucharza
Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca 1500,00zł
Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja
Dekoracja krzeseł 8,00 zł / krzesło
Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)
Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł
Gratis – Pokój dla Młodej Pary
Gratis – Zbijanie kieliszków
Gratis – Przywitanie chlebem i solą
Gratis – Szampan na toast
Gratis – Parking dla gości
Gratis – Obsługa kelnerska
220,00 zł/osoba
Hotel Restauracja ,,Jaśmin’’
MENU WESELNE 2019
220.00zł/osoba
ZUPA do wyboru.
Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub inna zupa sezonowa.
DANIE GŁÓWNE (3,5 porcji na osobę)
Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską
Polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim
Zraz staropolski na kapuście modrej
Kotlet de-volaille
Dorsz pieczony ze szpinakiem i pomidorami w pergaminie
Karkówka pieczona w sosie grand marnier
Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami
Ziemniaki, frytki, kluski śląskie, ziemniaki pieczone z rozmarynem, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek
Do obiadu kompot z własnej spiżarni
DESER do wyboru
Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami lub torciki lodowe.
Owoce na stołach
Kawa i herbata w dowolnej ilości
ZIMNY BUFET ( 3 porcje na osobę)
Szparagi w szynce
Galantyna z kurczaka z morelą
Pasztet pieczony z żurawiną
Polędwiczka faszerowana grzybami
Kurczak z owocami w maladze
Galaciki drobiowe
Karkówka pieczona w sosie kaparowym
Tortilla z łososiem
Kule mięsne w karmelizowanym boczku
Sałatka jarzynowa 0,5p. Sałatka nicejska z boczkiem 0,5p. Sałatka neapolitańska aschar 0,5p.
ŚNIADANIE ( 1 porcja na osobę )
Barszcz czysty
Golonka pieczona w piwie
Pierogi ruskie ( 3 sztuki na osobę )
Kapusta zasmażana, chrzan, musztarda, pieczywo, masło
PROPONUJEMY
Prosiak pieczony 1000,00zł
Szynka pieczona 550,00zł serwowana przez kucharza
Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca 1500,00zł
Dekoracja krzeseł 8,00 zł / krzesło
Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja
Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)
Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł
Gratis – Pokój dla Młodej Pary
Gratis – Zbijanie kieliszków
Gratis – Przywitanie chlebem i solą
Gratis – Szampan na toast
Gratis – Parking dla gości
Gratis – Obsługa kelnerska
230,00 zł/osoba
Hotel Restauracja ,,Jaśmin’’
MENU WESELNE 2019
230.00zł/osoba
ZUPA do wyboru
Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub inna zupa sezonowa
DANIE GŁÓWNE (3,5 porcji na osobę )
Polędwica „Wellington” w cieście francuskim
Zraz staropolski na kapuście modrej
Kotlet de-volaille
Karkówka pieczona w sosie grand marnier
Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami
Łosoś grillowany podany na ryżu cytrynowym
Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską
Ziemniaki, frytki, pyzy, kluski ślaskie, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek
Do obiadu kompot z własnej spiżarni
DESER do wyboru
Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami, lub torciki lodowe
Owoce na stołach
Kawa i herbata w dowolnej ilości
ZIMNY BUFET ( 3,5 porcji na osobę )
Kule mięsne z karmelizowanym boczkiem
Galantyna z brokułem
Roladki z soli z łososiem w czarnym sezamie
Schab faszerowany suszonym pomidorem
Tortilla z tuńczykiem i twarożkiem
Pasztet pieczony z żurawiną
Polędwica wieprzowa nadziewana kaparami
Befsztyk tatarski
Galaciki drobiowe
Sałatka Caprese 0,5p. Sałatka z łososiem wędzonym 0,5p. Sałatka jarzynowa 0,5p.
ŚNIADANIE (1 porcja na osobę )
Barszcz czysty
Golonka pieczona w piwie
Boeuf Strogonowz kluseczkami
Pierogi ruskie ( 3sztuki na osobę)
Kapusta zasmażana, chrzan, musztarda, pieczywo, masło
PROPONUJEMY
Prosiak pieczony 1000,00zł
Szynka pieczona 550,00zł serwowana przez kucharza
Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca 1500,00zł
Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja
Dekoracja krzeseł 8,00 zł / krzesło
Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł
(opłata obowiązkowa)
Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł
Gratis – Pokój dla Młodej Pary
Gratis – Zbijanie kieliszków
Gratis – Przywitanie chlebem i solą
Gratis – Szampan na toast
Gratis – Parking dla gości
Gratis – Obsługa kelnerska
DODATKOWE USŁUGI

ORGANIZACJA ŚLUBU CYWILNEGO
900ZŁ
W OGRODZIE
W ŚRODKU OBIEKTU
W CENIE:
DEKORACJA KWIATOWA
DEKORACJA KRZESEŁ PARY MŁODEJ
DYWAN
ORGANIZACJA WESELA PRZY OKRĄGŁYCH STOŁACH
300 ZŁ
(W OFERCIE MAMY RÓWNIEŻ GRANATOWE i ZIELONE OBRUSY)
MOŻLIWOŚĆ WYNAJĘCIA WE WŁASNYM ZAKRESIE FIRMY DEKORACYJNEJ/FLORYSTKI
DEKORACJA SALI W RÓŻNYCH TONACJACH KOLORYSTYCZNYCH Z ŻYWYCH KWIATÓW
DO 60 OSÓB – 790 ZŁ
OD 61 DO 85 OSÓB – 990 ZŁ
OD 86 DO 100 OSÓB – 1190 ZŁ
OD 101 -120 OSÓB – 1390 ZŁ
OD 121-150 OSÓB -1590ZŁ
DOPŁATA ZA WYSOKIE WAZONY
190ZŁ/SZT
STÓŁ WIEJSKI
STÓŁ WIEJSKI 1900zł
lub
1/2 stołu wiejskiego 999zł
BECZKI Z NAPOJAMI
BECZKA PIWA 20L
400 ZŁ
LEMONIADY 5L
250 ZŁ
PROJEKTOR WRAZ Z EKRANEM
150 ZŁ
candy bar
1500 ZŁ
NAPIS MIŁOŚĆ
500 ZŁ
DEKORACJA KRZESEŁ
DEKORACJA KRZESŁA
9ZŁ
DEKORACJA KRZESŁA BEZ WSTĄŻKI
10 ZŁ
DEKORACJA SAMĄ WSTĄŻKĄ
5 ZŁ
MOŻLIWOŚĆ WYPOŻYCZENIA APARATU POLAROID
350 ZŁ
ŚCIANKA DO ZDJĘĆ LUB ŚLUBU CYWILNEGO W OGRODZIE
400 ZŁ
GRILLOWNIA WYNAJEM
DO 25 OSÓB – 490 ZŁ
POWYŻEJ 25 OSÓB – 590 ZŁ
DODATKOWE DANIA
ZUPY PODAWANE OKOŁO GODZINY 22:00
np. żurek, hiszpańska, flaki – 17 ZŁ/OS
SZYNKA PIECZONA W CAŁOŚCI Z SOSAMI
OKOŁO 12KG – 890 ZŁ
PIEROGI RUSKIE LUB ZE SZPINAKIEM
3SZT/OS 9ZŁ
PROMOCJE