Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/markmepl/ftp/jasmin/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/markmepl/ftp/jasmin/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 553

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/markmepl/ftp/jasmin/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 555

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/markmepl/ftp/jasmin/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 570

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/markmepl/ftp/jasmin/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 573

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/markmepl/ftp/jasmin/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5892
Wesele Wielkopolska - Zobacz menu hotelu Jaśmin pod Poznaniem

MENU WESELNE

MENU WERSJA PODSTAWOWA 199 zł/os

 NA POWITANIE PARY MŁODEJ

Chleb z solą
Lampka wina musującego dla każdego

 

ZUPA

Rosół z makaronem z własnej manufaktury

 

DANIE GŁÓWNE ( 2,5 porcji/osobę )

Mięso

Zraz staropolski na modrej kapuście

Kotlet po szwajcarsku

Rolada ,,Jaśmin,, z szynka parmeńską i suszonym pomidorem

Pierś grillowana w rozmarynie

Kotlet de-volaille

Polędwiczki wieprzowe w sosie porowym

Dodatki

Ziemniaki

Frytki

Kopytka

Sos pieczeniowy

Warzywa sezonowe

Zestaw surówek

 

DESER (1 porcja/osobę)

Mix deserów: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas

 

ZIMNY BUFET ( 2 porcje/osobę )

Schab faszerowany wędzonym boczkiem

Tortilla warzywna z pastą z tuńczyka

Indyk w maladze

Galantyna z kurczaka z brokułem

Szparagi w szynce

Pasztet pieczony z żurawiną i sosem cumberland

 

Sałatka wiejska z kurczakiem 0,5p. Sałatka jarzynowa 0,5p.

ŚNIADANIE

Wiejska z kurczakiem

Jarzynowa  

ŚNIADANIE(1 porcja/osobę)

Żurek Staropolski

 

W CENIE MENU

KAWA ROZPUSZCZALNA I HERBATA DOSTĘPNE PODCZAS CAŁEJ UROCZYSTOŚCI (BEZ OGRANICZEŃ)

KOMPOT Z WŁASNEJ SPIŻARNI PODANY DO OBIADU

WODA Z CYTRYNĄ (BEZ OGRANICZEŃ)

 

DODATKOWO

OWOCE SEZONOWE – 8ZŁ/OS

MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB

MENU WERSJA EKONOMICZNA 219 zł/os

NA POWITANIE PARY MŁODEJ

Chleb z solą
Lampka wina musującego dla każdego

 

ZUPA

Rosół z makaronem z własnej manufaktury

 

DANIE GŁÓWNE ( 2,5 porcji/osobę )

Mięso

Zraz staropolski na modrej kapuście

Karkówka pieczona w sosie grand marnier

Grillowany schab z boczkiem

Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem, szparagiem

Kotlet de-volaille

Medalion z indyka z ananasem

Polędwiczki w sosie z pomidorków cherry

Dodatki

Ziemniaki

Frytki

Kopytka

Sos pieczeniowy

Warzywa sezonowe

Zestaw surówek

 

DESER (1 porcja/osobę)

Mix deserów: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas lub torciki lodowe

 

ZIMNY BUFET (2 porcje/osobę )

Schab ze śliwką

Roladka z sałatką jarzynową

Kurczak z owocami w maladze

Roladki z soli z łososiem

Galantyna z kurczaka z morelą

Szparagi w szynce

Pasztet pieczony z żurawiną

Mini polędwiczki w cieście francuskim

SAŁATKI

z fety w ziołach prowansalskich

Nnicejska

ŚNIADANIE(1 porcja/osobę)

Barszcz czysty

Strogonow z kurczaka z kluskami półfrancuskimi

Szaszłyk wieprzowy na ryżu zapiekany z pomidorami

 

W CENIE MENU

OWOCE SEZONOWE

KAWA ROZPUSZCZALNA I HERBATA DOSTĘPNE PODCZAS CAŁEJ UROCZYSTOŚCI (BEZ OGRANICZEŃ)

KOMPOT Z WŁASNEJ SPIŻARNI PODANY DO OBIADU (BEZ OGRANICZEŃ)

WODA Z CYTRYNĄ (BEZ OGRANICZEŃ)

MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB

MENU WERSJA PREMIUM 239 zł/os

NA POWITANIE PARY MŁODEJ

Chleb z solą
Lampka wina musującego dla każdego

 

ZUPA

Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub zupa sezonowa

 

DANIE GŁÓWNE ( 3 porcje/osobę )

Mięso

Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską

Zraz staropolski na modrej kapuście

Kotlet de-volaille

Karkówka pieczona w sosie grand marnier

Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami

Pierś z kaczki z karmelizowanym jabłkiem

Polędwiczki wieprzowe w konfiturze z czerwonej cebuli

Dodatki

Ziemniaki

Ziemniaki pieczone z rozmarynem

Frytki

Kluski śląskie

Sos pieczeniowy

Warzywa sezonowe

Zestaw surówek

 

DESER (1 porcja/osobę)

Mix deserów: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas lub torciki lodowe

 

ZIMNY BUFET (3 porcje/osobę )

Szparagi w szynce

Galantyna z kurczaka z suszonym pomidorem

Pasztet pieczony z żurawiną

Polędwiczka faszerowana grzybami

Galaciki drobiowe

Cukinia nadziewana twarożkiem

Karkówka pieczona w sosie kaparowym

Tortilla z łososiem

Sałatka jarzynowa otulona szynką

SAŁATKI

Jarzynowa

Nicejska z boczkiem

Neapolitańska ashar

ŚNIADANIE(1 porcja/osobę)

Barszcz czysty

Golonka pieczona w piwie

Szaszłyki wieprzowe na ryżu po turecku

 

W CENIE MENU

OWOCE SEZONOWE

KAWA ROZPUSZCZALNA I HERBATA DOSTĘPNE PODCZAS CAŁEJ UROCZYSTOŚCI (BEZ OGRANICZEŃ)

KOMPOT Z WŁASNEJ SPIŻARNI PODANY DO OBIADU (BEZ OGRANICZEŃ)

WODA Z CYTRYNĄ (BEZ OGRANICZEŃ)

MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB

MENU WERSJA EXCLUSIVE 249 zł/os

NA POWITANIE PARY MŁODEJ

Chleb z solą
Lampka wina musującego dla każdego

 

ZUPA

Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub zupa sezonowa

 

DANIE GŁÓWNE ( 3 porcje/osobę )

Mięso

Zraz staropolski na modrej kapuście

Udko kaczki z karmelizowanym jabłkiem w ciemnym sosie

Kotlet de-volaille

Karkówka pieczona w sosie grand marnier

Łosoś grillowany podany na ryżu cytrynowym

Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską

Medalion z indyka z pieczarkami

Dodatki

Ziemniaki

Frytki

Pyzy

Kluski śląskie

Sos pieczeniowy

Warzywa sezonowe

Zestaw surówek

 

DESER (1 porcja/osobę)

Mix deserów: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas lub torciki lodowe

Sernik domowy

 

ZIMNY BUFET (3 porcje/osobę )

Galantyna z brokułem

Roladki z soli z łososiem w czarnym sezamie

Schab faszerowany suszonym pomidorem

Tortilla z tuńczykiem i twarożkiem

Pasztet pieczony z żurawiną

Polędwica wieprzowa nadziewana kaparami

Befsztyk tatarski

Galaciki drobiowe

SAŁATKI

Caprese

Grecka

Z łososiem wędzonym

ŚNIADANIE(1 porcja/osobę)

Barszcz czysty

Golonka pieczona w sosie

Strogonow z kurczaka z kluseczkami

 

W CENIE MENU

OWOCE SEZONOWE

KAWA ROZPUSZCZALNA I HERBATA DOSTĘPNE PODCZAS CAŁEJ UROCZYSTOŚCI (BEZ OGRANICZEŃ)

KOMPOT Z WŁASNEJ SPIŻARNI PODANY DO OBIADU (BEZ OGRANICZEŃ)

WODA Z CYTRYNĄ (BEZ OGRANICZEŃ)

MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB

OPCJONALNE KOSZTA

ALKOHOL OD NAS W ATRAKCYJNYCH CENACH DETALICZNYCH LUB KORKOWE ZA JEDNĄ OSOBĘ

Opłata dotyczy wszystkich napoi alkoholowych i bezalkoholowych

8,00 ZŁ

REZERWACJA CAŁEGO OBIEKTU

1500 ZŁ

DZIECI DO LAT 3 – GRATIS

DZIECI 4-8 LAT – 50 % OPŁATY

PRZEDŁUŻENIE WESELA

1 GODZINA 1000 ZŁ

PRZEDŁUŻENIE POPRAWIN

1 GODZINA 500 ZŁ

USŁUGA BARMAŃSKA OD POCZĄTKU UROCZYSTOŚCI DO 1:OO

500 ZŁ

KAŻDA ROZPOCZĘTA KOLEJNA GODZINA

300 ZŁ

POPRAWINY

( OD GODZINY 14:00 DO 20:00 )

59 ZŁ

ZAIKS

100 ZŁ

185,00 zł/osoba

Hotel Restauracja  ,, Jaśmin’’

MENU WESELNE 2019

185.00zł/osoba

 

ZUPA

Rosół z makaronem z własnej manufaktury

 

DANIE GŁÓWNE ( 3 porcje na osobę )

                        Zraz staropolski na modrej kapuście                   

Kotlet po szwajcarsku

Rolada z kurczaka ze szpinakiem i serem ricotta

Pierś grillowana w rozmarynie

Kotlet de-volaille

 Polędwiczki wieprzowe w konfiturze z czerwonej cebuli 

Ziemniaki, frytki, kopytka, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek

 

DESER do wyboru

Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami lub torciki lodowe.

Kawa i herbata w dowolnej ilości

 

ZIMNY BUFET ( 2,5  porcji na osobę )

                                    Schab faszerowany wędzonym boczkiem                            

Tortilla warzywna z pastą z tuńczyka

                                               Dorsz w galarecie                                              

                                    Galantyna z kurczaka z brokułem                                 

                                               Szparagi w szynce                                             

Pasztet pieczony z żurawiną i sosem cumberland

 

Sałatka wiejska z kurczakiem 0,5p. Sałatka jarzynowa 0,5p.

 

ŚNIADANIE

Barszcz czysty z paluchem

 

 

PROPONUJEMY

Prosiak pieczony 1000,00zł serwowany przez kucharza

Szynka pieczona  550,00zł  serwowana przez kucharza

Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca   1500,00zł

Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja

Dekoracja krzeseł  8,00 zł / krzesło

Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)

Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł

 

Gratis – Pokój dla Młodej Pary

Gratis – Zbijanie kieliszków

Gratis – Przywitanie chlebem i solą

Gratis – Szampan na toast

Gratis – Parking dla gości

Gratis – Obsługa kelnerska

205,00 zł/osoba

Hotel Restauracja  ,, Jaśmin’’

MENU WESELNE 2019

205,00zł/osoba

 

ZUPA

Rosół z makaronem z własnej manufaktury

 

DANIE GŁÓWNE ( 3 porcje na osobę )

Zraz staropolski na modrej kapuście

Karkówka pieczona w sosie grand marnier

Grillowany schab z boczkiem

Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem, szparagiem   

Kotlet de-volaille

Rolada z indyka ze szpinakiem w sosie gorgonzola

Polędwiczki w sosie z pomidorków cherry

 

Ziemniaki, frytki, kopytka, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek

Do obiadu kompot z własnej spiżarni

 

DESER do wyboru

Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas lub torciki lodowe.

Owoce na stołach
Kawa i herbata w dowolnej ilości

 

ZIMNY BUFET ( 3 porcje na osobę )

Schab z pieczarkami

Roladka z sałatką jarzynową

Kurczak z owocami w maladze

Roladki z soli z łososiem

Galantyna z kurczaka z morelą

Szparagi w szynce

Kule mięsne w karmelizowanym boczku

Pasztet pieczony z żurawiną

Mini polędwiczki w cieście francuskim

Sałatka z fety w ziołach prowansalskich 0,5p. Sałatka nicejska 0,5p

 

ŚNIADANIE (1 porcja na osobę )

Barszcz czysty

Pierogi ruskie ( 3 sztuki na osobę )

Szaszłyk wieprzowy na ryżu zapiekany z pomidorami

Chrzan, musztarda, pieczywo, masło

 

PROPONUJEMY

Prosiak pieczony 1000,00zł serwowany przez kucharza

Szynka pieczona  550,00zł  serwowana przez kucharza

Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca   1500,00zł

Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja

Dekoracja krzeseł  8,00 zł / krzesło

Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)

Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł

 

Gratis – Pokój dla Młodej Pary

Gratis – Zbijanie kieliszków

Gratis – Przywitanie chlebem i solą

Gratis – Szampan na toast

Gratis – Parking dla gości

Gratis – Obsługa kelnerska

220,00 zł/osoba

Hotel Restauracja ,,Jaśmin’’

MENU WESELNE 2019

220.00zł/osoba

 

 

ZUPA do wyboru.

Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub inna zupa sezonowa.

 

DANIE GŁÓWNE (3,5 porcji na osobę)

Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską

Polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim

Zraz staropolski na kapuście modrej

Kotlet de-volaille

Dorsz pieczony  ze szpinakiem i pomidorami w pergaminie

Karkówka pieczona w sosie grand marnier

Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami

Ziemniaki, frytki, kluski śląskie, ziemniaki pieczone z rozmarynem, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek

Do obiadu kompot z własnej spiżarni

 

DESER do wyboru

Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami lub torciki lodowe.

Owoce na stołach

Kawa i herbata w dowolnej ilości

 

ZIMNY BUFET ( 3 porcje na osobę)

Szparagi w szynce

Galantyna z kurczaka z morelą

Pasztet pieczony z żurawiną

Polędwiczka faszerowana grzybami

Kurczak z owocami w maladze

Galaciki drobiowe

Karkówka pieczona w sosie kaparowym

Tortilla z łososiem

Kule mięsne w karmelizowanym boczku

Sałatka jarzynowa 0,5p. Sałatka nicejska z boczkiem 0,5p. Sałatka neapolitańska aschar  0,5p.

 

ŚNIADANIE ( 1 porcja na osobę )

Barszcz czysty

Golonka pieczona w piwie

Pierogi ruskie ( 3 sztuki na osobę )

Kapusta zasmażana, chrzan, musztarda, pieczywo, masło

 

PROPONUJEMY

Prosiak pieczony 1000,00zł

Szynka pieczona 550,00zł serwowana przez kucharza

Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca  1500,00zł

Dekoracja krzeseł  8,00 zł / krzesło

Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja

Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)

Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł

 

Gratis – Pokój dla Młodej Pary

Gratis – Zbijanie kieliszków

Gratis – Przywitanie chlebem i solą

Gratis – Szampan na toast

Gratis – Parking dla gości

Gratis – Obsługa kelnerska

230,00 zł/osoba

Hotel Restauracja ,,Jaśmin’’

MENU WESELNE 2019

230.00zł/osoba

 

ZUPA do wyboru

Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub inna zupa sezonowa

 

DANIE GŁÓWNE (3,5 porcji na osobę )

Polędwica „Wellington” w cieście francuskim

Zraz staropolski na kapuście modrej

Kotlet de-volaille

Karkówka pieczona w sosie grand marnier

Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami

Łosoś grillowany podany na ryżu cytrynowym

Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską

 

Ziemniaki, frytki, pyzy, kluski ślaskie, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek

Do obiadu kompot z własnej spiżarni

 

DESER do wyboru

Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami, lub torciki lodowe

Owoce na stołach

Kawa i herbata w dowolnej ilości

 

ZIMNY BUFET ( 3,5 porcji  na osobę )

Kule mięsne z karmelizowanym boczkiem

Galantyna z brokułem

Roladki z soli z łososiem w czarnym sezamie

Schab faszerowany suszonym pomidorem

Tortilla z tuńczykiem i twarożkiem

Pasztet pieczony z żurawiną

Polędwica wieprzowa nadziewana kaparami

Befsztyk tatarski

Galaciki drobiowe

 

Sałatka Caprese 0,5p. Sałatka z łososiem  wędzonym 0,5p. Sałatka jarzynowa 0,5p.

 

ŚNIADANIE (1 porcja na osobę )

Barszcz czysty

Golonka pieczona w piwie

Boeuf Strogonowz kluseczkami

Pierogi ruskie ( 3sztuki na osobę)

Kapusta zasmażana, chrzan, musztarda, pieczywo, masło

 

PROPONUJEMY

Prosiak pieczony 1000,00zł

Szynka pieczona  550,00zł serwowana przez kucharza

Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca  1500,00zł

Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja

Dekoracja krzeseł  8,00 zł / krzesło

Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł

(opłata obowiązkowa)

Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł

Gratis – Pokój dla Młodej Pary

Gratis – Zbijanie kieliszków

Gratis – Przywitanie chlebem i solą

Gratis – Szampan na toast

Gratis – Parking dla gości

Gratis – Obsługa kelnerska

DODATKOWE USŁUGI

ORGANIZACJA ŚLUBU CYWILNEGO

700ZŁ

W OGRODZIE

W ŚRODKU OBIEKTU

W CENIE:

DEKORACJA KWIATOWA

DEKORACJA KRZESEŁ PARY MŁODEJ

DYWAN

UDOSTĘPNIENIE SPRZĘTU DO NAGŁOŚNIENIA

ORGANIZACJA WESELA PRZY OKRĄGŁYCH STOŁACH

300 ZŁ

(W OFERCIE MAMY RÓWNIEŻ GRANATOWE OBRUSY)

MOŻLIWOŚĆ WYNAJĘCIA WE WŁASNYM ZAKRESIE FIRMY DEKORACYJNEJ/FLORYSTKI

DEKORACJA SALI W RÓŻNYCH TONACJACH KOLORYSTYCZNYCH Z ŻYWYCH KWIATÓW

DO 60 OSÓB –  650 ZŁ

OD 61 DO 85 OSÓB – 850 ZŁ

OD 86 DO 100 OSÓB – 1050 ZŁ

OD 101 -120 OSÓB – 1250 ZŁ

DOPŁATA ZA WYSOKIE WAZONY
90ZŁ/SZT

STÓŁ WIEJSKI

50 OSÓB – 790 ZŁ
100 OSÓB – 1500 ZŁ

BECZKI Z NAPOJAMI

BECZKA PIWA 20L
300 ZŁ

LEMONIADY 5L
50 ZŁ

PROJEKTOR WRAZ Z EKRANEM

100 ZŁ

SŁODKI KĄCIK NA START

700 ZŁ

NAPIS MIŁOŚĆ

450 ZŁ

DEKORACJA KRZESEŁ

DEKORACJA KRZESŁA

9 ZŁ

DEKORACJA KRZESŁA BEZ WSTĄŻKI

8 ZŁ

MOŻLIWOŚĆ WYPOŻYCZENIA APARATU POLAROID

350 ZŁ

ŚCIANKA DO ZDJĘĆ LUB ŚLUBU CYWILNEGO W OGRODZIE

400 ZŁ

GRILLOWNIA WYNAJEM

DO 25 OSÓB – 400 ZŁ

POWYŻEJ 25 OSÓB – 500 ZŁ

PRZY MENU WESELNYM BEZ OPŁAT ZA WYNAJEM

DODATKOWE DANIA

ZUPY PODAWANE OKOŁO GODZINY 22:00

np. żurek, hiszpańska, flaki – 14 ZŁ/OS

INDYK PIECZONY W CAŁOŚCI NADZIEWANY FARSZEM NA SŁODKO
OKOŁO 5KG – 390 ZŁ

INDYK PIECZONY W PAPILOTACH PODAWANY
NA ZIMNO

OKOŁO 5KG – 390 ZŁ

PROSIAK PIECZONY

100 ZŁ/KG

SZYNKA PIECZONA W CAŁOŚCI Z SOSAMI

OKOŁO 8KG – 600 ZŁ

ŁOSOŚ PIECZONY W CAŁOŚCI PODAWANY NA SAŁATCE WARZYWNEJ

OK 6 KG – 650 ZŁ

PIEROGI RUSKIE LUB ZE SZPINAKIEM

3SZT/OS 7ZŁ

PROMOCJE

Organizując wesele w terminie od 01 października 2019 do  31 maja 2020 roku w ramach promocji otrzymują Państwo w cenie menu weselnego:

 

Dekorację sali w różnych tonacjach kolorystycznych z żywych kwiatów

Dekorację wszystkich krzeseł

Szynkę pieczoną serwowaną przez kucharza