Wesele Wielkopolska - Zobacz menu hotelu Jaśmin pod Poznaniem

MENU WESELNE

MENU 229 zł/os

MENU WESELNE 2023

HOTEL RESTAURACJA JAŚMIN 229zł/os

W CENIE MENU

Powitanie Pary Młodej chlebem i solą Szampan dla Pary Młodej i Gości weselnych

POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW

Napoje: kawa i herbata dostępna podczas całej uroczystości BEZ OGRANICZEŃ

kompot z własnej spiżarni podany do obiadu

ZUPA do wyboru 1 rodzaj

krem z pieczonych pomidorów

rosół z makaronem z własnej manufaktury

DANIE GŁÓWNE mięso (2,5porcje/osobę) do wyboru 6 rodzajów

kotlet de volaille z masłem

kotlet schabowy z pieczarkami

grillowana pierś w rozmarynie

medalion z indyka

polędwiczki wieprzowe w sosie cebulowym

karkówka pieczona w sosie własnym

zraz staropolski

potrawka z kurczaka

schab z pieczarkami i serem

kurczak faszerowany ricottą i szpinakiem

żeberka pieczone w miodzie

kurczak w skorupce serowej

DODATKI do wyboru 4 rodzaje

ziemniaki gotowane z koprem

ziemniaki pieczone z ziołami

frytki

ryż cytrynowy

pyzy

kopytka

kluski śląskie

kaszotto z pomidorkami

biały ryż

DODATKI WARZYWNE do wyboru 4 rodzaje

surówka z białej kapusty

buraczki

surówka z marchwi

surówka z selera/pora

mizeria

surówka z kapusty modrej

kapusta modra na ciepło z rodzynkami ( polecana do zrazów)

marchewka z groszkiem

warzywa gotowane (sezonowe) podane na ciepło

DESER do wyboru 1 rodzaj

torcik lodowy

mix deserków: (panna cotta, sernik oreo, mascarpone z wiśniami, dakłas z owocami)

ZIMNE ZAKĄSKI (2porcje/osobę ) do wyboru 6 rodzajów

schab ze śliwką

szparagi w szynce

pasztet pieczony z żurawiną

twarożek w szynce

galantyna z kurczaka z suszonym pomidorem

galantyna z kurczaka z morelą

galarciki drobiowe

sałatka jarzynowa w szynce

cukinia nadziewana twarożkiem

tortilla z łososiem

tortilla warzywna z pastą z tuńczyka

indyk w maladze

ZIMNY BUFET SAŁATKI do wyboru 2 rodzaje

w cenie masło i pieczywo

sałatka jarzynowa

sałatka nicejska z boczkiem

sałatka wiejska z kurczakiem

sałatka grecka

sałatka caprese

sałatka z wędzonym łososiem

sałatka farmerska z grillowanymi polędwiczkami

sałatka brokułowa z serem fetą

sałatka z kurczakiem i mandarynką w sosie curry

ZUPA PO PÓŁNOCY ( 1porcja/osobę )

barszcz z pasztecikiem

MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB

Cena może wzrosnąć do 10%

MENU 249 zł/os

MENU WESELNE 2023

HOTEL RESTAURACJA JAŚMIN 249zł/os

W CENIE MENU

Powitanie Pary Młodej chlebem i solą

Szampan dla Pary Młodej i Gości weselnych

POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW

Napoje: kawa i herbata dostępna podczas całej uroczystości

BEZ OGRANICZEŃ kompot z własnej spiżarni podany do obiadu

ZUPA do wyboru 1 rodzaj

krem z białych warzyw

rosół z makaronem z własnej manufaktury

krem porowy z grzanką

krem szparagowy (maj, czerwiec)

DANIE GŁÓWNE dania mięsne (2,5porcje/osobę) do wyboru 7 rodzajów

kotlet de volaille z masłem

kotlet schabowy z pieczarkami

grillowana pierś w rozmarynie

medalion z indyka

polędwiczki wieprzowe w sosie pieprzowym

karkówka pieczona w sosie grand manier

zraz wieprzowy staropolski

żeberka w sosie bbq

potrawka z kurczaka

dorsz w papilotach ze szpinakiem

grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami

potrawka z kurczaka rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską

udko z kaczki z jabłkiem

DODATKI do wyboru 4 rodzaje

ziemniaki gotowane z koprem

ziemniaki pieczone z ziołami

frytki ryż cytrynowy (polecany do dorsza )

pyzy

kopytka

kluski śląskie

kaszotto warzywne

biały ryż

DODATKI WARZYWNE do wyboru 5 rodzajów

surówka z białej kapusty

buraczki

surówka z marchwi

marchewka z groszkiem

mizeria

surówka z kapusty modrej

kapusta modra na ciepło z rodzynkami ( polecana do kaczki i zrazów)

surówka z pora/selera

warzywa gotowane (sezonowe) podane na ciepło

 DESER do wyboru 1 rodzaj

torcik lodowy

mix deserków: (panna cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami)

szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi

ZIMNE ZAKĄSKI (2,5porcje/osobę ) do wyboru 8 rodzajów

schab ze śliwką

szparagi w szynce

pasztet pieczony z żurawiną

polędwiczka faszerowana grzybami

galantyna z kurczaka z suszonym pomidorem

karkówka pieczona w sosie kaparowym

galarciki drobiowe

sałatka jarzynowa w szynce

cukinia nadziewana twarożkiem

tortilla z łososiem

tortilla warzywna z pastą z tuńczyka

mini polędwiczki w cieście francuskim

łosoś w sosie dijon

indyk w maladze

sola z łososiem

ZIMNY BUFET SAŁATKI do wyboru 3 rodzaje

w cenie masło i pieczywo

sałatka jarzynowa

sałatka nicejska z boczkiem

sałatka wiejska z kurczakiem

sałatka grecka

sałatka caprese

sałatka z wędzonym łososiem

sałatka farmerska z grillowanymi polędwiczkami

sałatka brokułowa z serem fetą

sałatka z kurczakiem i mandarynką w sosie curry

ZUPA PO PÓŁNOCY ( 1porcja/osobę ) do wyboru 1 zupa

barszcz z pasztecikiem

gulaszowa

DANIE PO PÓŁNOCY ( 1porcja/osobę )

strogonow z kurczaka i szare kluski z okrasą

 

MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB

Cena może wzrosnąć do 10%

MENU 269 zł/os

MENU WESELNE 2023

HOTEL RESTAURACJA JAŚMIN 269zł/os

W CENIE MENU

Powitanie Pary Młodej chlebem i solą

Szampan dla Pary Młodej i Gości weselnych

POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW GRATIS 

ZUPA do wyboru 1 rodzaj

krem z białych warzyw

rosół z makaronem z własnej manufaktury

krem porowy z grzanką

krem szparagowy (maj, czerwiec)

krem selerowy z kurczakiem i migdałami

krem dyniowy (wrzesień, październik, listopad)

DANIE GŁÓWNE mięso (3porcje/osobę) do wyboru 8 rodzajów

kotlet de volaille z masłem

kotlet schabowy z pieczarkami

grillowana pierś w rozmarynie

medalion z indyka polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym

karkówka pieczona w sosie własnym

zraz wołowy staropolski

żeberka w sosie bbq

łosoś pieczony

sandacz w sosie śmietanowym

rolada z kurczaka z suszonym pomidorem i szynką parmeńską

polędwiczki wieprzowe w konfiturze z czerwonej cebuli

potrawka z kurczaka

eskalopki cielęce w sosie grzybowym

udko z kaczki z jabłkiem

kurczak faszerowany ricottą i szpinakiem

grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami

sakiewki z polędwicy z mozzarellą i suszonym pomidorem

DODATKI WARZYWNE do wyboru 5 rodzajów

surówka z białej kapusty

buraczki

surówka z marchwi

surówka z selera

mizeria

surówka z kapusty modrej

kapusta modra na ciepło z rodzynkami ( polecana do kaczki i zrazów)

marchewka z groszkiem warzywa gotowane (sezonowe) podane na ciepło

DODATKI do wyboru 4 rodzaje

ziemniaki gotowane z koprem

ziemniaki pieczone z ziołami

frytki ryż cytrynowy (polecany do łososia )

pyzy

kopytka

kluski śląskie

kaszotto z borowikami

biały ryż

Napoje: kawa i herbata dostępna podczas całej uroczystości BEZ OGRANICZEŃ

woda z cytryną BEZ OGRANICZEŃ kompot z własnej spiżarni podany do obiadu

DESER do wyboru 1 rodzaj

torcik lodowy

mix deserków: (panna cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami)

szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi

ZIMNE ZAKĄSKI (3porcje/osobę ) do wyboru 10 rodzajów

schab ze śliwką

szparagi w szynce

pasztet pieczony z żurawiną

polędwiczka faszerowana grzybami

galantyna z kurczaka z suszonym pomidorem

karkówka pieczona w sosie kaparowym

galarciki drobiowe

sałatka jarzynowa w szynce

cukinia nadziewana twarożkiem

tortilla z łososiem

tortilla warzywna z pastą z tuńczyka

befsztyk tatarski

łosoś w sosie dijon

tatar z łososia

sola z łososiem

mini polędwiczki w cieście francuskim

galantyna z kurczaka z morelą

indyk w maladze

ZIMNY BUFET SAŁATKI do wyboru 3 rodzaje

w cenie masło i pieczywo

sałatka jarzynowa

sałatka nicejska z boczkiem

sałatka wiejska z kurczakiem

sałatka grecka

sałatka caprese

sałatka z wędzonym łososiem

sałatka farmerska z grillowanymi polędwiczkami

sałatka brokułowa z serem fetą

sałatka z kurczakiem i mandarynką w sosie curry

ZUPA PO PÓŁNOCY ( 1porcja/osobę ) do wyboru 1 zupa

barszcz z pasztecikiem

gulaszowa

żurek staropolski

hiszpańska

DANIE PO PÓŁNOCY ( 1porcja/osobę ) do wyboru 2 rodzaje

golonka pieczona w piwie z kapustą zasmażaną

strogonow z kurczaka z kluskami półfrancuskimi

pierogi ruskie z okrasą

szaszłyki wieprzowe na ryżu po turecku

cukinia zapiekana serem pierogi ze szpinakiem

MENU MOŻEMY MODYFIKOWAĆ I DOSTOSOWAĆ DO PAŃSTWA POTRZEB

Cena może wzrosnąć do 10%

OPCJONALNE KOSZTA

ALKOHOL OD NAS W ATRAKCYJNYCH CENACH DETALICZNYCH LUB KORKOWE ZA JEDNĄ OSOBĘ

Napoje alkoholowe

10zł

Napoje bezalkoholowe

5zł

REZERWACJA CAŁEGO OBIEKTU- OBIEKT NA WYŁĄCZNOŚĆ (opcjonalnie)

3500 ZŁ

DZIECI DO LAT 3 – GRATIS

DZIECI 4-8 LAT – 75 % OPŁATY

PRZEDŁUŻENIE WESELA

1 GODZINA 1000 ZŁ

PRZEDŁUŻENIE POPRAWIN

1 GODZINA 500 ZŁ

USŁUGA BARMAŃSKA OD POCZĄTKU UROCZYSTOŚCI DO 1:OO

800 ZŁ

KAŻDA ROZPOCZĘTA KOLEJNA GODZINA

300 ZŁ

POPRAWINY

( OD GODZINY 14:00 DO 20:00 )

79 ZŁ

ZAIKS

100 ZŁ

PROPONUJEMY

Prosiak pieczony 1000,00zł serwowany przez kucharza

Szynka pieczona  550,00zł  serwowana przez kucharza

Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca   1500,00zł

Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja

Dekoracja krzeseł  8,00 zł / krzesło

Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)

Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł

 

Gratis – Pokój dla Młodej Pary

Gratis – Zbijanie kieliszków

Gratis – Przywitanie chlebem i solą

Gratis – Szampan na toast

Gratis – Parking dla gości

Gratis – Obsługa kelnerska

205,00 zł/osoba

Hotel Restauracja  ,, Jaśmin’’

MENU WESELNE 2019

205,00zł/osoba

 

ZUPA

Rosół z makaronem z własnej manufaktury

 

DANIE GŁÓWNE ( 3 porcje na osobę )

Zraz staropolski na modrej kapuście

Karkówka pieczona w sosie grand marnier

Grillowany schab z boczkiem

Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem, szparagiem   

Kotlet de-volaille

Rolada z indyka ze szpinakiem w sosie gorgonzola

Polędwiczki w sosie z pomidorków cherry

 

Ziemniaki, frytki, kopytka, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek

Do obiadu kompot z własnej spiżarni

 

DESER do wyboru

Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas lub torciki lodowe.

Owoce na stołach
Kawa i herbata w dowolnej ilości

 

ZIMNY BUFET ( 3 porcje na osobę )

Schab z pieczarkami

Roladka z sałatką jarzynową

Kurczak z owocami w maladze

Roladki z soli z łososiem

Galantyna z kurczaka z morelą

Szparagi w szynce

Kule mięsne w karmelizowanym boczku

Pasztet pieczony z żurawiną

Mini polędwiczki w cieście francuskim

Sałatka z fety w ziołach prowansalskich 0,5p. Sałatka nicejska 0,5p

 

ŚNIADANIE (1 porcja na osobę )

Barszcz czysty

Pierogi ruskie ( 3 sztuki na osobę )

Szaszłyk wieprzowy na ryżu zapiekany z pomidorami

Chrzan, musztarda, pieczywo, masło

 

PROPONUJEMY

Prosiak pieczony 1000,00zł serwowany przez kucharza

Szynka pieczona  550,00zł  serwowana przez kucharza

Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca   1500,00zł

Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja

Dekoracja krzeseł  8,00 zł / krzesło

Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)

Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł

 

Gratis – Pokój dla Młodej Pary

Gratis – Zbijanie kieliszków

Gratis – Przywitanie chlebem i solą

Gratis – Szampan na toast

Gratis – Parking dla gości

Gratis – Obsługa kelnerska

220,00 zł/osoba

Hotel Restauracja ,,Jaśmin’’

MENU WESELNE 2019

220.00zł/osoba

 

 

ZUPA do wyboru.

Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub inna zupa sezonowa.

 

DANIE GŁÓWNE (3,5 porcji na osobę)

Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską

Polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim

Zraz staropolski na kapuście modrej

Kotlet de-volaille

Dorsz pieczony  ze szpinakiem i pomidorami w pergaminie

Karkówka pieczona w sosie grand marnier

Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami

Ziemniaki, frytki, kluski śląskie, ziemniaki pieczone z rozmarynem, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek

Do obiadu kompot z własnej spiżarni

 

DESER do wyboru

Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami lub torciki lodowe.

Owoce na stołach

Kawa i herbata w dowolnej ilości

 

ZIMNY BUFET ( 3 porcje na osobę)

Szparagi w szynce

Galantyna z kurczaka z morelą

Pasztet pieczony z żurawiną

Polędwiczka faszerowana grzybami

Kurczak z owocami w maladze

Galaciki drobiowe

Karkówka pieczona w sosie kaparowym

Tortilla z łososiem

Kule mięsne w karmelizowanym boczku

Sałatka jarzynowa 0,5p. Sałatka nicejska z boczkiem 0,5p. Sałatka neapolitańska aschar  0,5p.

 

ŚNIADANIE ( 1 porcja na osobę )

Barszcz czysty

Golonka pieczona w piwie

Pierogi ruskie ( 3 sztuki na osobę )

Kapusta zasmażana, chrzan, musztarda, pieczywo, masło

 

PROPONUJEMY

Prosiak pieczony 1000,00zł

Szynka pieczona 550,00zł serwowana przez kucharza

Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca  1500,00zł

Dekoracja krzeseł  8,00 zł / krzesło

Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja

Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł (opłata obowiązkowa)

Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł

 

Gratis – Pokój dla Młodej Pary

Gratis – Zbijanie kieliszków

Gratis – Przywitanie chlebem i solą

Gratis – Szampan na toast

Gratis – Parking dla gości

Gratis – Obsługa kelnerska

230,00 zł/osoba

Hotel Restauracja ,,Jaśmin’’

MENU WESELNE 2019

230.00zł/osoba

 

ZUPA do wyboru

Rosół z makaronem z własnej manufaktury lub inna zupa sezonowa

 

DANIE GŁÓWNE (3,5 porcji na osobę )

Polędwica „Wellington” w cieście francuskim

Zraz staropolski na kapuście modrej

Kotlet de-volaille

Karkówka pieczona w sosie grand marnier

Grillowana pierś z kurczaka z szynką, serem i szparagami

Łosoś grillowany podany na ryżu cytrynowym

Rolada z suszonym pomidorem i szynką parmeńską

 

Ziemniaki, frytki, pyzy, kluski ślaskie, sos pieczeniowy, warzywa sezonowe, zestaw surówek

Do obiadu kompot z własnej spiżarni

 

DESER do wyboru

Miks deserów podanych na lawach 1,25p: Panna Cotta, sernik oreo, mascarpone z malinami, dakłas z owocami, lub torciki lodowe

Owoce na stołach

Kawa i herbata w dowolnej ilości

 

ZIMNY BUFET ( 3,5 porcji  na osobę )

Kule mięsne z karmelizowanym boczkiem

Galantyna z brokułem

Roladki z soli z łososiem w czarnym sezamie

Schab faszerowany suszonym pomidorem

Tortilla z tuńczykiem i twarożkiem

Pasztet pieczony z żurawiną

Polędwica wieprzowa nadziewana kaparami

Befsztyk tatarski

Galaciki drobiowe

 

Sałatka Caprese 0,5p. Sałatka z łososiem  wędzonym 0,5p. Sałatka jarzynowa 0,5p.

 

ŚNIADANIE (1 porcja na osobę )

Barszcz czysty

Golonka pieczona w piwie

Boeuf Strogonowz kluseczkami

Pierogi ruskie ( 3sztuki na osobę)

Kapusta zasmażana, chrzan, musztarda, pieczywo, masło

 

PROPONUJEMY

Prosiak pieczony 1000,00zł

Szynka pieczona  550,00zł serwowana przez kucharza

Stół wiejski przy płonących pochodniach i blasku księżyca  1500,00zł

Zupa: hiszpańska, żurek, flaki, węgierska, gulaszowa – 10,00 zł/1porcja

Dekoracja krzeseł  8,00 zł / krzesło

Dekoracja stołu weselnego w różnych tonacjach kolorystycznych + dekoracja z żywych kwiatów – od 500 zł

(opłata obowiązkowa)

Podświetlony Napis „MIŁOŚĆ“ – 450 zł

Gratis – Pokój dla Młodej Pary

Gratis – Zbijanie kieliszków

Gratis – Przywitanie chlebem i solą

Gratis – Szampan na toast

Gratis – Parking dla gości

Gratis – Obsługa kelnerska

DODATKOWE USŁUGI

ORGANIZACJA ŚLUBU CYWILNEGO

900ZŁ

W OGRODZIE

W ŚRODKU OBIEKTU

W CENIE:

DEKORACJA KWIATOWA

DEKORACJA KRZESEŁ PARY MŁODEJ

DYWAN

ORGANIZACJA WESELA PRZY OKRĄGŁYCH STOŁACH

300 ZŁ

(W OFERCIE MAMY RÓWNIEŻ GRANATOWE i ZIELONE OBRUSY)

MOŻLIWOŚĆ WYNAJĘCIA WE WŁASNYM ZAKRESIE FIRMY DEKORACYJNEJ/FLORYSTKI

DEKORACJA SALI W RÓŻNYCH TONACJACH KOLORYSTYCZNYCH Z ŻYWYCH KWIATÓW

DO 60 OSÓB –  790 ZŁ

OD 61 DO 85 OSÓB – 990 ZŁ

OD 86 DO 100 OSÓB – 1190 ZŁ

OD 101 -120 OSÓB – 1390 ZŁ

OD 121-150 OSÓB -1590ZŁ

DOPŁATA ZA WYSOKIE WAZONY
190ZŁ/SZT

STÓŁ WIEJSKI

STÓŁ WIEJSKI 1900zł

lub
1/2 stołu wiejskiego 999zł

BECZKI Z NAPOJAMI

BECZKA PIWA 20L
400 ZŁ

LEMONIADY 5L
250 ZŁ

PROJEKTOR WRAZ Z EKRANEM

150 ZŁ

candy bar

1500 ZŁ

NAPIS MIŁOŚĆ

500 ZŁ

DEKORACJA KRZESEŁ

DEKORACJA KRZESŁA

9ZŁ

DEKORACJA KRZESŁA BEZ WSTĄŻKI

10 ZŁ

DEKORACJA SAMĄ WSTĄŻKĄ

5 ZŁ

MOŻLIWOŚĆ WYPOŻYCZENIA APARATU POLAROID

350 ZŁ

ŚCIANKA DO ZDJĘĆ LUB ŚLUBU CYWILNEGO W OGRODZIE

400 ZŁ

GRILLOWNIA WYNAJEM

DO 25 OSÓB – 490 ZŁ

POWYŻEJ 25 OSÓB – 590 ZŁ

DODATKOWE DANIA

ZUPY PODAWANE OKOŁO GODZINY 22:00

np. żurek, hiszpańska, flaki – 17 ZŁ/OS

SZYNKA PIECZONA W CAŁOŚCI Z SOSAMI

OKOŁO 12KG – 890 ZŁ

PIEROGI RUSKIE LUB ZE SZPINAKIEM

3SZT/OS 9ZŁ

PROMOCJE